Jos olisin toimittaja, niin olisin erityisen huolissani hyvätasoisen journalismin kuolemasta. Pitäisin ehdottoman tärkeänä, että kaikki ns. toimituksellinen aineisto täyttäisi kaikki korkeimmat laadulliset kriteerit. Virheitä toki teemme kaikki eikä niitä tarvitse hävetä. Sen sijaan puhtaasti typeristä mielipiteistä ei pitäisi maksaa, vaikka ne olisivatkin maahanmuuttajan kirjoittamia. Yleisradio julkaisi Wali Hashi -nimisen toimittajan kolumnin Näkökulma-osiossaan. Wali kirjoittaa, että Suomen suurin uhka on alkoholi - eivät maahanmuuttajat tai islam.
Kärkeen Wali väittää tutustuneensa suomalaiseen rappioalkoholisti "Pekkaan", joka on entinen lääkäri. En nyt kehtaa lyödä kossupullosta vetoa, mutta vahvasti epäilen että tämä on nykyisen vihervasemmistolaisen toimittajakunnan nykytrendin mukainen tyylikeino, jolla oman mielipiteen painoarvoa yritetään nostaa käyttäen todisteena jotain tosielämän tapausta. Muistatte varmaan sen ratikassa öykkäröineen leijonapaitaisen, jonka Paloma Hannonen heitti ulos tai sen Suomenojan juna-asemalla pikkutyttöä apinaksi kutsuneen miehen... Ruokolahden leijona mediapenkillä. Vaikka tällainen rapajuoppo entinen lääkäri jostain löytyisi, niin se on silti vain yksittäistapaus.
Alkoholi on vaarallinen, addiktoiva nautintoaine, joka tuhoaa monia perheitä ja parisuhteita. Tupakka ja huumausaineetkin ovat vaarallisia, mutta niin on myös hiilihydraatti. Uusimpien laskelmien mukaan ylipaino tappaa Suomessa jo enemmän kuin tupakka. Samaan aikaan - kuitenkin - ihmiset elävät pidempään kuin koskaan. Miksi erityisesti alkoholi on niin esillä, vaikka sitä on juotu yhtä kauan kuin maitoakin?
Vastaus on sosiaalipolitiikka. Kun valtio jakaa vastikkeetta rahaa, osa ihmisistä käyttää sen nautintoaineisiin, koska eihän sitä tiedä milloin täältä lähdetään. Ja kun ongelmaisten määrä kasvaa, rahaa kaadetaan entistä enemmän "ongelmien ratkomiseksi". Lopulta synnytetään kierre, jossa jokaisella kierroksella kaapataan mukaan uusia ihmisiä päihteiden väärinkäyttäjiksi. Parasta päihdehuoltoa on lopettaa sosiaalituilla ryyppääminen ja eristää juopot pois varastelemasta rahaa ja omaisuutta elämäntapansa ylläpitämiseksi.
Miksi toimittaja Wali ei sano ääneen tätä johtunee siitä, että hän edustaa nykytoimittajille hyvin tyypillistä vasemmistolaista maailmankuvaa, jossa kansalaiset nähdään fascismin tavoin erillään olevina hentoina oksina, jotka sidotaan yhdeksi nipuksi, fascioksi toistensa turvaksi? Ilmeisesti meille on niin itsestään selvää, että valtio ei jätä ketään ulkopuolelleen, kaikki toimivat valtion eteen eikä kukaan valtiota vastaan (Tutto nello Stato, niente al di fuori dello Stato, nulla contro lo Stato).
Jos minä haluan juoda itseni hengiltä, niin se ei kuulu Walille. On helppoa antaa oikeutus puuttua toisten elämään sillä, että tarkoittaa hyvää (liberaali fascismi). Kukapa hyvää haluaisi vastustaa? Mutta paras tapa lopettaa juopottelu on lopettaa sosiaalituet, ja se ei kuulu Walin valikoimiin, koska hän edustaa hyvää tarkoittavaa fascismia.
lauantai 20. heinäkuuta 2013
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
5 kommenttia:
Olihan tuo Wali Hashin kirjoitus aika viher-vasemmistolais-fascistinen. Voimme molemmat olla huolissamme ja aivan yhtä suurella huolella. Minä satun olemaan huolissani Wali Hashin tavoin tuosta alkoholin lipittämisestä kun meidän nuoriamme yritetään opettaa ja kasvattaa eurooppalaisiksi monikulttuurisiksi viininlipittäjiksi. Kaljapurkki jokaisen 18-v nuoren toiseen käteen perjantai-iltana ja toisessa kädessä voisi olla isänmaallisena tekoa Nokian älypuhelin. Voi mitä sulokkuutta tuo toisikaan katukuvaamme.
Sitöä en taas vieläkään ymmärrä miksi tässäkin jutussa puhutaan taas siihen tyyliin, kuin meillä olisi joku kansalaisryhmä joka pitää SUURIMPANA ongelmana maahanmuuttoa ja islamia. Tulee mieleen vanhan vitsi johdattelevasta kysymyksestä: joko olet lopettanut vaimosi pieksännän? Vain raflaavia otsikoita metsästävät toimittajat kirjoittavat kuin tuollaiset olisivat kovinkin yleisiä.
Mutta hyvä KT, että otit taas aiheesta otetta.
Kiitos. Valitettavan paljon näitä Walin tapaisia välittäjiä on. Ikäänkuin heille kuuluisi minun juomiseni. Ongelma on siinä, että kun valtio ottaa vastatakseen kansalaisten terveydenhuollon, niin saa oikeutuksen puuttua terveyden varjolla kaikkiin elämän osa-alueisiin eli siitä tulee totalitaarinen. Kuten muistamme, fascismi oli totalitaarinen hallintomslli joka perusteli toimiaan luomalla mielikuvan valtiosta elollisena organismina. Sitä vaivasivat syöpäläiset, loiset ja muut verenimijät, jotka toimivat sitä vastaan omaa etua ajaakseen. Tämä on hyvinvointivaltion ideologinen tausta ja sitä Walikin tuossa tyylipuhtaasti ajaa. Ymmärrän että Afrikassa yhteisöllisyys on muotia, mutta ei niitä tapoja tarjosi tuoda tänne yhtään tämän enempää. Omissa hyvinvointivaltion kannattajissamme on jo ihan riittämiin.
Afrikassa ryypätään kaikki rahat mitä satutaan saamaan. Siksi siellä ei työnteostakaan tahdo tulla mitään kun kaikki ovat rappioalkoholisteja. No ehkei islamilaisilla alueilla. Olemme pakotettuja maksamaan tuonkin washin palkan halusimme tai emme.
Ryypättyhän täällä ollaan aina. Mutta kyllä täällä ollaan siitä huolimatta onnistuttu luomaan jotain sellaista, mitä voidaan pitää ihan globaalistikin menestystarinana. Kyllähän tällanen kirjoitus herättää kysymyksiä, kuten miten se ryyppääminen nyt yht'äkkiä niin kamalaa on kun sen kanssa ollaan ennenkin pärjätty?
Siis alkoholi on Walille ongelma koska hänen uskontonsa kieltää sen ja sitä kautta siitä saa hyvän lyömäaseen suomalaisia vastaan. On totta että täällä juodaan liikaa. Jos ennen 10% väestöstä joi 90% viinasta niin nykyisin kulutus jakaantuu yhä laajemmalle porukalle, ja se näkyy ylipainossa ja terveydessä. Tästä ei ole epäselvää.
Toisin kuin Wali antaa ymmärtää, niin ongelma ei poistu holhousta lisäämällä vaan vähentämällä. Jos ihmisillä olisi velvoite elättää itsensä, heillä ei olisi aikaa ryypätä. Eikä rahaa. Tämähän se on syynä, miksi hyvinvointivaltiossa juodaan kuin viimeistä päivää, kun se tapahtuu toisten rahoilla.
Lähetä kommentti