torstai 15. maaliskuuta 2018

Ryösti kaupan, poliisi sakotti autoilijaa

Nuivan blogiskenen seuraajat muistavat Pasilan K-kaupan Annan, joka pysäytti juoksukaljoja hakeneet somalipojat. Nyt sama kauppa joutui uudelleen ryöstön kohteeksi, ja kauppias Saku Kytölä toteaan haastattelussa:
Näin aggressiivinen käytös kertoo, että myymälävarkaita eivät seuraamukset kiinnosta lainkaan.
- Päättäjät jankkaavat jonkun soten kanssa vuositolkulla, mutta tämän annetaan tapahtua.
Kunnollisten rangaistusten puute on syy, joka Kytölän mukaan yllyttää varkaita sumeilemattomaan toimintaan.
Helsinkiläinen yrittäjä-poliitikko Tuomo Luoma kertoo blogissaan Pieruttoman hernekeiton maa vastauksen, miksi suomalainen yhteiskunta on niin apaattinen:
Täällä me olla möllötellään ja odotetaan, että valtio maksaa meidän synnytyksen, päivähoidon, koulutuksen, asunnon, elämisen, eläkkeen jne. Että se valtio maksaa koko elämän kaaren ja vastaa kaikesta. Hyvinvointivaltion määritelmä on se, että voi hyvin tekemättä mitään. Joku muu kyllä tekee.

Media kirjoittaa arvostelevasti (aivan aiheesta) Venäjästä, joka rakentaa kulttuuriaan tukeutuen vanhoihin menestyksen aikoihin. Mutta ihan ihka omassa nk. hyvinvointivaltiossamme koko systeemi veronmaksuineen ja tulonsiirtoineen perustuu nk. vanhoihin hyviin aikoihin.

Tämä oma sosialismimme, jota hyvinvointivaltioksi myös kutsutaan, tulee olemaan käytännön seuraamuksiltaan paljon naapurin politiikkaa suurempi taloudellinen sumutus.
Tuon K-kaupan ryöstöstä kertovan uutisen vieressä on toinen uutinen, jossa vanhuksen henkihieveriin hakannut teinipoika saa "rangaistukseksi" työelämään tutustuttamisjakson. Tarina oikein alleviivaa, kuinka aseeton ja hampaaton sosialismi on röyhkeitä ja välinpitämättömiä yksilöitä kohtaan.

Ja kuin oikein kirsikaksi kakun päälle kolmas uutinen samalla aukeamalla kertoo, kuinka poliisi kyttää tyytyväisenä tietyömaan kohdalla autoilijoita. Ylikomisario Dennis Pasterstein, tuo Polpon einstein, perustelee kehittämäänsä sakkorysää kansalaisilta tulleella kannustuksella:
Pasterstein oli itse tehnyt tammikuussa Twitterissä pikakyselyn tietyömaavalvonnasta ja siinä 84 prosenttia vastanneista 238 twiittaajasta näytti vihreää tietyömaiden nopeusvalvonnalle.
Päivän uutisanti siis lyhyesti oli, että väkivaltaiset mielipuolet riehuvat sivullisia raa'asti pahoinpidellen, koska seuraamuksia ei tule tai ne ovat naurettavan mietoja. Sosialismissa suurin rikos oli ideologian arvostelu, kun taas ryöstöt kumpuavat epätasa-arvosta, joka johtuu liian vähästä sosialismista. Ja jos joku saa maksaa rikoksestaan, se on autoilija.

Näinkö tämän kuuluu mennä?

7 kommenttia:

Becker kirjoitti...

Näinhän sen kuuluu mennä maailman onnellisimmassa maassa!

Ekku kirjoitti...

Twitter-kysely se vasta onkin tasa-arvoinen tapa hankkia hyväksyntää toimille. Ei tainnut olla edes ajokortti vaatimuksena vastaamiselle?
Poliisin päätoimi nykyisin näyttää olevan rahan keruu niiltä työtätekeviltä, jotka maksaa muiden perseilyn ja maailmanparannuksen kustannukset.

Juha kirjoitti...

Autoilija on lähtökohtaisesti maksukykyinen asiakas, joten sosialistisessa hengessä heidän reipas rokottamisensa tasaa tehokkaasti sekä tulo- että varallisuuseroja. Tällä edistetään yhteiskunnallista hegemoniaa, jossa kaikilla tulee olla yhtä vähän.

Kumitonttu kirjoitti...

Becker, meillä on niin hyvä neuvola ja niin hyvä peruskoulu että Tekes tukee miljoonilla (sic) niiden vientiä muihin maihin. Kuka muu kuin umpipunainen kommari kuvittelee että joku muu haluaa näin paskan semi-DDR:n kansalaistensa kiusaksi?

Ekku, sepä olisikin kun käytettäisiin mun Twitter-tilin kyselytuloksia Poliisin toimiin, niin olis aika erilainen maa.

Juha, olis kiva nähdä millä ruoka liikkuisi lähikauppaan ja paloauto lähiöön, jos kaikki siirtyisi kulkeen metrolla ja munamankelilla...

Juha kirjoitti...

Kyllähän tästä on hyvä esimerkki olemassa, nimeltään: Pohjois-Korea.

Kari kirjoitti...

Samoin kuin NATO:n, EU:n ja Pohjoismaiden johdon tehtävä on suojella islamin pyhää sotaa kansalaisiaan vastaan, samoin poliisin tehtävä on painostaa jihadia vastustavia kansalaisia eri tavoin. Omalta osaltaan Kokoomuskommunisti Pasterstein vainoaa lainkuuliaisia kansalaisia tekaistuilla syytöksillä ajonopeuden vaarallisuudesta.

Linkin kuvassa NATON: tuleva pääsihteeri ja Norjan silloinen pääministeri Stoltenberg poseeraa yhdessä somalialaisen itsemurhapommittajamuslimin kanssa. Iskussa kuoli 20 afrikkalaista/ rauhanturvaajaa sekä 8 Al Shabaabin jäsentä.

https://www.document.no/2018/03/14/abdule-stottet-arbeiderpartiet-for-fire-ar-siden-drepte-han-minst-20-ingen-anklager-ap-for-det/

Tälläiset ideologiat ovat valtiojohdon ja poliisin erityissuojeluksessa, mutta 30-50km/t nopeusrajoitusten rikkojat poliisin vainon ja rahastuksen kohteina.

Ironmistress kirjoitti...

Sinun kannattaa protestoida tästä kuningas Adolf Fredrikille. Suomessa nyt vain on ollut tällainen oikeusjärjestys jo vuoden 1734 lain säätämisestä asti (ja todennäköisesti vielä aiemminkin), eikä sillä ole sosialismin kanssa mitään tekemistä.

Suomessa (ja siinä sivussa Ruotsissakin) on aina ollut hyvin etatistinen oikeuskäsitys, ja se periytyy meidän romaanis-germaanisesta oikeusjärjestelmästämme. Oikeuslaitoksen ensisijainen tehtävä on legitimoida valta ja vallanpitäjien asema, ja vasta toissijaisesti ratkoa hallintoalamaisten konflikteja.

Jos perustavanlaatuista muutosta halutaan, suomalaisten kannattaa myös valita itselleen jokin muu uskonto kuin luterilaisuus. Jokainen uskonto luo näköisensä yhteiskunnan, ja jokainen luterilainen yhteiskunta on Ruotsi.