sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Turvapaikanhakijat ja jääkarhut - kuin kaksi marjaa

Juuri kun valevaltamedia oli suudellut alpakkaa Töölöntorilla ja joutui tunnustamaan, että 612-soihtukulkueen enemmistö on isänmaallisia ihmisiä, jotka kokoontuvat hiljaiseen mielenosoitukseen muistelemaan entistä itsenäisyyspäivää, uskoin jonkinlaiseen suvakkien tulitukoesitykseen. Valitettavasti olin väärässä, kuten tavallista. Trumpin hallinnon tunnustus Jerusalemista Israelin pääkaupunkina oikeuttaa valevaltamedian ylistämään muhamettilaisten väkivallan. Peitelläkseen omat valheensa, Pravda kaivoi naftaliinista myös jääkarhut.

Toimittelija Vesa Mäkinen kirjoittaa pamfletissaan:
KANADAN arktisella alueella riutuneesta jääkarhusta kuvattu video osoittaa tutkijoiden mukaan ilmastonmuutoksen vaikutukset konkreettisesti.
Muuta tuosta kirjoituksesta ei kannata lukeakaan. Sen sijaan kannattaa lukea tämä Pikkupojan legeendaarinen blogikirjoitus: Totuuden voittanut 11 vuoden takaa. Siinä Sirpa Kulonen "ennusti" jääkarhujen oven takana odottavan sukupuuton...

Itse muistan blogiurani alkuajoilta nähneeni kuvaajan, joka yhdisti CO2-pitoisuuden kasvun ilmakehässä väestönkasvuun.


Uudehkossa Anthony Wattsin blogissa on yllä oleva kuvaaja ja siihen liittyvä kirjoitus. Hiilidioksidin määrän ongelmia sen kummemmin nyt käsittelemättä Gatestone Instituten kirjoituksessa kuvaillaan hyvinkin seikkaperäisesti väestönkasvun aiheuttamia todellisia ongelmia. Valevaltamedian penaalien tuntuu olevan mahdotonta puhkaista oma kuplansa ja tarkastella asioita kaikukammion ulkopuolelta. Onhan heilläkin ruokaostoksensa ja vuokranmaksunsa hoidettavana, joten alpakoiden tavoin he laumaeläiminä tietävät, että on parempi olla yhdessä väärässä kuin yksin oikeassa.

Väärässä olemisessa ei sinänsä ole mitään vikaa. Luottamus on kuitenkin järjestäytyneen yhteiskunnan kasassa pitävä voima. Luottamus ansaitaan sillä, että yleensä ottaen osuu oikeaan omissa arvioissaan. Tällöin asioihin vähemmän perehtynyt kansalainen voi luottaa lukemaansa. Luottamus tulee siis ajan kuluessa ja iän myötä kuten viisauskin.

Nykyisin kai jo yli puolet suomalaisista ei luota sen enempää poliitikkoihin kuin valevaltamediaankaan. Niille, joille luottamus syntyy auktoriteettiuskon kautta, poliitikot ja media voivat syöttää pajunköyttä "arvomaailmoista" ja "ihmisoikeuksista" yhteiskunnallisten asioiden päätösten perusteina. Heille Joseph Goebbelsin menetelmät valheen toistosta toimivat niin puhdasoppisesti, että he kutsuvat poliittisia vastustajiaan absurdisti populisteiksi.

4 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Onko ilmaston muutos ihmisten olemassaolon väistämätön seuraus? Jos on, niin mitä sitten? Onko ilmaston muutoksessa jotain pahaa/väärää? Mitä ilmaston muutokselle pitäisi tehdä? Onko olemassa väkivallatonta (valtiotonta) keinoa estää ilmaston muutos? Mitä sinä aiot tehdä ilmaston muutoksen pahaksi?

Minä meinaan ottaa oluen koska tämä ilmasto haluaa tappaa minut.

Unknown kirjoitti...

Pentti Linkola oli oikeammassa kuin kukaan tiedemieheksi itseään tituleeraava haluaa myöntää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Olen aina tunnustanut, etten ole ilmastoasioitten suhteen Yleisasiantuntija Parantainen mutta muistelisin, että maapallollamme on ollut niitä lämpimiä jaksoja jo huomattavasti ennenkin, ennen kuin ensimmäistäkään polttomoottoria on oltu keksitty. Jolloin muutoksen aiheuttajana on ollut varmaankin ystävämme Arska. Sitä vaan mietin, että milloinkahan nämä ns. tiedostavat tutkijat tunnustavat että maapallolla niin ilmaston, ympäristön kuin suurin piirtein kaiken muunkin kohdalla suurin uhka on tuo hallitsematon väestönkasvu. Siitä puhuminen kun ei ole niissä piireissä muodikasta. Jos väestönkasvua ei saada kuriin, niin kaikki muu on vain laastaria ampumahaavaan ja joittenkin varakkaitten ekoegoistien maailmanparantaminen Teslalla ajelemalla ei saa aikaan muuta kuin oman egon nostatusta. Tavallisen duunarin vuosipalkan hinnalla.

Vasarahammer kirjoitti...

Valtamedia tekee yhä enemmän juttuja, joilla ei ole kytkentää mediakuplan ulkopuoliseen todellisuuteen. Vakiintuneita käsityksiä toistetaan ja reaalimaailman ilmiötä peilataan näitä jäykistyneitä opinkappaleita vasten. Sitä on tämän päivän journalismi.

Itse olen viime aikoina ajanut pitkiä matkoja autolla. Aamulla kauheinta mahdollista pökellystä on Yle Puheen aamu. Kannattaa kokeilla, jos vatsa kestää.