perjantai 8. joulukuuta 2017

Mikä erottaa natsin ja suvakin?

Tänä vuonna 612-soihtukulkueeseen osallistui poliisin arvion mukaan 2.800 henkilöä. Tapahtuman järjestäjätaho kutsuu tapahtumaa kaikille isänmaallisille ihmisille avoimeksi, kun taas media ja mukasuvaitsevainen punavihreä eliitti pitää sitä nykyajan Hydrana. Reitin varrella asuneet töllistelivät ikkunoissaan ja hysteerisimmät innostuivat jopa huutamaan "buu".

Aiemmin päivällä järjestetyissä anarkistien Ei natseja Helsinkiin ja (lakkautetun) Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Kohti vapautta -mielenosoittajia oli kummassakin noin tuhat. PVL:n kävijämäärää luultavasti kasvatti oikeuden päätös järjestön laittomasta toiminnasta houkutellen mukaan niitä, joilta ei nykyiselle oikeuslaitokselle kiitosta ja kunniaa heru. Siitä huolimatta - osallistuminen PVL:n mielenosoitukseen omilla kasvoilla on vaarallista; niin pahasti järjestö on demonisoitu.

Onkin kuvaavaa, että kun PVL on lakkautettu poliittisin perustein, sen vastinpari ja vieläkin väkivaltaisempi järjestö Varisverkosto saa jatkaa toimintaansa Helsingin pormestarin ja Vihreiden ja Vasemmistoliiton merkkipoliitikkojen kannustamina. Jos Suomessa oikeusteitse päätetään ryhtyä kieltämään poliittisia ideologioita, pitäisi vihervasemmistolainen internationalistinen sosialismi asettaa islamin kanssa tähtäimeen. Mitenkään kansallissosialismin ideologiaa kehumatta, se on kuitenkin niin kauan seissyt kirkonmäellä häpeäpaalussa, että kyseisen ideologian julkinen kannattaminen saa toisinajattelijoissa kaikki hilpeyden ja vihan väliin jäävät tunteet.

Länsimaisen vasemmiston henkisestä muutoksesta (en viitsi kirjoittaa "kehityksestä") professori Antero Järvinen on kirjoittanut erinomaisen esityksen Mikko Mäkisen Ilmastorealismia-blogiin. Jos sinulla on vain vähän aikaa, lopeta tämän kirjoituksen lukeminen tähän ja käytä aikasi tuohon. Se on lukemisen arvoinen.

Töölön 612-soihtukulkue joutui erityisesti 2015 ja jonkin verran myös viime vuonna anarkosyndikalistien ja muun väkivaltaisen vasemmiston väkivallan kohteeksi. Myös tänä vuonna joku nutturapää joutui poliisin haaviin heiteltyään 612-kulkijoita kananmunilla. Vasemmistolla - niin PVL:n kuin Varisverkostonkin - on omasta mielestään oikeus käyttää väkivaltaa, tai kuten Vasemmistoliiton puheenjohtajatar Li Andersson totesi klassikoksi muodostuneessa haastattelussaan, että "Vasemmiston väkivalta on luonteeltaan erilaista".

Vasemmiston vihan ensisijainen kohde maailmalla on Trump ja Suomessa myös Putin. Molemmat presidentit kun arvostelevat suorapuheisesti Euroopan Unionin johtajia ja politiikkaa. Tästä syystä EU:n vastustajia on ryhdytty kutsumaan putinisteiksi tai Venäjän trolleiksi, vaikka ainoa jonka politiikka on ollut yhdenmukaista on Putin. Muutamia vuosia sitten Putin oli Angela Merkelin oma toy-boy, kunnes Angela päätti laskea maahansa heitä miljoona kappaletta Irakista.


Presidentti Trump päätti tällä viikolla tunnustaa Jerusalemin olevan Israelin pääkaupunki. Tunnustus oli itseasiassa muodoltaan passiivinen, koska senaatti oli moisen päätöksen tehnyt jo 1995, ja kukin presidentti vuorollaan oli vain kuuden kuukauden välein jatkanut jo tehdyn päätöksen toimeenpanokieltoa. Ja mitäpä tapahtui? Kaikki maailman vasemmistolaiset ryhtyivät mellakoimaan. Muslimit paskastaneissaan ja sosialistit muissa maissa. Se, että muslimien kolmesta pyhästä kaupungista kaksi (Jerusalem ja Yathrib) on juutalaisia, on hykerryttävä yksityiskohta, jonka kanssa lähinnä kilpailee shaahin valtakaudella rakennetun Teheranin kansainvälisen lentokentän ulkokatolle valettu Davidin tähti.


Israelilaisen rakennusyhtiön källi paljastui muulle maailmalle vasta Googlen karttaohjelman myötä 2010-luvulla. Luonnollisesti Iranin tuolloinen presidentti Mahmud Ahmadinezad uhkasi työntää juutalaiset välimereen samalla tavalla raivoten kuin vasemmistolaiset nyt Trumpin tunnustettua Jerusalemin aseman. Euroopassa ja erityisesti Ranskassa ja Ruotsissa pitkään jatkunut sosialistien valtakausi on aiheuttanut uuden juutalaisvastaisen ilmapiirin nousun ja johtanut jopa suoraan väkivaltaan juutalaisia kohtaan. Kun siis PVL julistetaan pahuuden ruumiillistumaksi, olisi loogista kieltää myös kaikki muut vasemmistolaiset, juutalaisvastaiset ryhmittymät, kuten Rosmo Soininvaara, Pertti Salolainen ja tietenkin turkulainen "Muhammed A"Li Andersson.

Sosialismi on luonteeltaan rasistinen siksi, että siinä ihmiset nähdään lähtökohtaisesti eriarvoisina. Toiset ryhmät ovat vahvempia (valkoiset ja miehet) ja toiset heikompia (neekerit ja naiset), joita tulee tukea (internationalistinen sosialismi, kolmannen aallon feminismi) tai polkea (kommunismi, islam). Niin - mikä erottaa natsin ja suvakin?

7 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Pelkästään poliittisessa mielessä oikeistolla ja vasemmistolla ei ole muuta eroa kuin se, että millä tavalla he haluavat osan heiltä varastetuista rahoista takaisin. Kuitenkin kummatkin kannattavat varastamista.

Kumitonttu kirjoitti...

Riippuu tietenkin mitä tarkoitat oikeistolla. Perinteisesti oikeistolla tarkoitetaan vapaita markkinoita, jotka perustuvat yksilönvapauksiin ja omaisuudensuojaan.

Jos oikeisto määritellään punavihreästä kuplasta käsin, Kokoomuskin on oikeistopuolue ja Jan Vapaavuori äärioikeistolainen.

Imulippo kirjoitti...

En ajatellut tuota kummastaan leiristä käsin vaan eettisten periaatteiden kautta: verotus on varastamista riippumatta siitä, millä tavalla ne rahat jaetaan uhreille takaisin.

Kumitonttu kirjoitti...

Vapaat ihmiset voivat velvoittaa yhteisöön kuulumisen hinnaksi erilaisia tehtäviä ilman, että yksilönvapauteen kajotaan. Jos tällaiset velvoitteet eivät sisällä rangaistusta (sanktiota), ne eivät riko uksilönvapautta.

Hyvä esimerkki tästä on yhteisön sisäisen tai ulkoisen turvallisuuden puolustaminen. Jos vapaat ihmiset edellyttävät, että yhteisön puolustaminen edellyttää esimerkiksi sotilaallista koulutusta miehille, se ei estä ketään jättäytymistä sen ulkopuolelle. Tällainen yksilö luopuu oikeuksistaan suhteessa yhteisöön ja huolehtii itse puolustautumisestaan.

Unknown kirjoitti...

Meiltä kysytään: Mikä erottaa natsin ja suvakin?
Me vastaamme: Mellakkapoliisi.

Oikeasti, ei noissa kahdessa ole muuta eroa kuin nimike. Samanlaisia idiootteja kumpikin.

Imulippo kirjoitti...

Kumitonttu: Tismalleen.

Joku Toinen: valtion puuttumista ihmisten vapaaehtoiseen kanssakäymiseen säätelee viimekädessä sosiaalinen paine, eli kun ihmiset pääsevät vihdoin eroon auktoriteettiin uskomisesta niin mikään ei sitä junaa pysäytä.

IDA kirjoitti...

Kaveri tuolta kulkueesta kirjoitti tällaisen:

https://sarastuslehti.com/2017/12/18/ajatushautomo-terra-nova-tyovaesto-ja-vasemmistoeliitti/

Suosittelen. Ei siinä mitään uutta sinänsä ole, mutta Ranskassa vasemmisto on näköjään tehnyt jo täysin avoimen pesäeron työväestöön. Täällähän se tapahtuu vielä vähän kuin häpeillen ja salassa.