lauantai 29. marraskuuta 2014

Hollannissa halutaan kieltää moskeijat

Tundra Tabloids uutisoi, että Hollantiin on perustettu islamilainen puolue. Islamilaisissa maissahan ei puolueita periaatteessa tarvita, koska sharia on kaikkia elämänalueita koskeva lakikokoelma. Mutta ei-islamilaisissa maissa ja Egyptin, Irakin ja Turkin kaltaisissa maissa, joissa hallinto oli pitkään maallinen, myös islamilaisia puolueita tarvitaan parlamenttiin lakeja säätämään. Vastaavasti dhimmien asuttamissa maissa, joissa islam ei vielä ole pääuskonto, tarvitaan islamilainen puolue.

Neuvostoliiton perustivat kommunistit, joiden vähemmistönä olleet bolsevikit uskoivat väkivaltaan ja suoraan vallankaappaukseen. Enemmistönä olleet mensevikit vastasivat länsimaisia sosiaalidemokraatteja. Kommunismin ja sosiaalidemokratian keskeinen ero on siinä, että jälkimmäinen haluaa edetä sosialismiin demokraattisin keinoin. Tuo mieleen 30-luvulta itävaltalaisen viiksivallun nousun teutonien valtakunnankansleriksi.

Geert wildersin johtama PVV vaatii, että Hollannissa kielletään kaikki moskeijat viimeisenä yrityksenä estää maan täydellinen islamisoituminen parin seuraavan sukupolven aikana. Vaikuttaa kovasti siltä, että Hollannissa on nyt tajuttu tehty virhe ja erityisesti sen suuruusluokka. Suomen osaltahan tilanne on uhkaava, kun läntinen rajanaapurimme on päättänyt lopettaa vajaat sata vuotta kestäneen kulttuurisen kokeilun nimeltä kansankoti. Sinänsä toki ilahdun aina kun sosialistinen yhteiskunta romahtaa.

Eurooppalaiset ovat eläneet amerikkalaisia serkkujaan kauemmin järjestäytyneissä yhteiskunnissa, joissa valtiovallan pitkä koura on tavoittanut niin hyvässä kuin pahassakin kansalaisensa. Aseelliselle itsepuolustukselle ei ole ollut niin suurta tarvetta kuin Atlantin tuolla puolen, jossa valtion väkivaltamonopoli ei kyennyt turvaamaan rajaseudun asukkaita. Kun loputla kykeni, eivät asukkaat ilahtuneet pyrkimyksistä rajoittaa heidän vapauttaan ja oikeuksiaan. Sen takia asiaa ymmärtämättömillä eurooppalaisilla on mielikuva, että Eurooppa on valistuksen, rauhan ja tyyssijan kehto Amerikan ollessa väkivaltaisten uskonhihhuleiden käsissä.

Jos verrataan ampuma-aseilla aiheutettuja kuolemantapauksia, monen eurooppalaisen liberaalin mielikuva Yhdysvalloista vain vahvistuu. Hyvin harvan ihmisen elämä nykyaikana päättyy väkivaltaiseen kuolemaan, useista syistä johtuen. Vielä keskiajan lopussa 1400-luvulla noin joka kolmas brittimies kuoli väkivallan uhrina. Hassua, että otin esimerkiksi juuri Englannin, koska Englanti on edelleen maailman väkivaltaisin maa.
Taulukosta valitettavasti puuttuvat Yhdysvallat (466 väkivaltarikosta per 100.000 asukasta) ja Australia (92). Etelä-Afrikassa kuolee vuosittain 20.000 ihmistä, mutta väkivaltaisen päällekarkauksen todennäköisyyden kannalta se on turvallisempi kuin Englanti.

Tilastojen tarkempi seuraaminen kannattaa. Telegraphin mukaan: Vuosina 1998-2007 väkivaltaisten rikosten määrä kasvoi 652.974:stä yli 1,15 miljoonaan. Se tarkoittaa 2.000 väkivaltarikosta 100.000 asukasta kohti vuonna 2007 siis. Itävalta kirii kannoilla hyvänä seuranaan monikulttuuriset Ruotsi, Belgia ja Hollanti. Tilaston kaunistukseksi myös Suomi-neito nousee listalle hienosti juuri ennen Hollantia sijalle seitsemän.

Miksi sosialistinen yhteiskuntakokeilu ei toimi? Ehkä ihmisten olisi silti parempi huolehtia omasta turvallisuudestaan kuin antaa se epämääräsiten hyvinvointiyhteiskunnan kannattajien tehtäväksi, koska heistä ei siihen näytä olevan.

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

"Sinänsä toki ilahdun aina kun sosialistinen yhteiskunta romahtaa."

Tuskin länsinaapurin tapauksessa, siellä kun mennään ojasta allikkoon: islamistiseen valtioon...