sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Tutkimustulos: islam tappaa

Judith Bergman:

"Emme voi emmekä halua lopettaa maahanmuuttoa" kirjoitti EU:n Muuttoliikkeen, sisä- ja kansalaisasioiden komissaari Dimitris Avramopoulos äskettäin. ""Meidän on hyväksyttävä maahanmuutto, liikkuvuus ja monimuotoisuus osana nykyaikaa ja sopeutettava politiikka sen mukaan".

Mikäli hänen kaltaisensa saavat meidät uskomaan, että maahanmuutto on ehdoton ja ilmeisen vastustamaton EU:n tapa toimia - "Maahanmuutto nivoutuu syvällisesti talouteen, kaupankäyntiin, koulutukseen ja työmarkkinoihin" Avramapolous kirjoittaa - on syytä miettiä, minkälaista "monimuotoisuutta" EU haluaa houkutella maaperälleen.

Wienin yliopiston professori islamin uskonnollisesta koulutuksesta, Ednan Aslan, äskettäin haastatteli 288 noin 4.000 pääasiallisesti Afganistanista tulleita turvapaikanhakijoita Itävallassa Grazin kaupungin maahanmuuttoviranomaisten pyynnöstä. Viranomaiset halusivat ymmärrettävistä syistä johtuen tietää muslimimaahanmuuttajien näkemyksiä. Tutukimustulokset julkaistiin tutkimuksessa nimeltään "Religiöse und Ethische Orientierungen von Muslimischen Flüchtlingen in Graz" (Grazin muslimitaustaisten turvapaikanhakijoiden uskonnolliset ja eettiset näkemykset).

Tutkimuksen mukaan 2/3 turvapaikanhakijoista on alle 30-vuotiaita miehiä. He kaikki kannattavat perinteisiä islamin mukaisia arvoja. He ovat syvästi uskonnollisia; 70% osallistuu moskeijoiden perjantairukouksiin.

Naiset ovat vähintään yhtä uskonnollisia kuin miehet: 63% rukoilee viidesti päivässä - selvästi enemmän kuin miehet (40%). Sen lisäksi 2/3 naisista pitää huivia ja 44% kieltäytyy kättelemästä miehiä.

Puolet turvapaikanhakijoista kertoo, että uskonto on heille Euroopassa tärkeämpi osa päivittäistä elämää kuin oli ollut kotimaassaan. 48% on sitä mieltä, että kristityt ja juutalaiset ovat "harhautuneet" oikealta tieltä, ja heidän mielestään islam on ristiriidassa länsimaisen elämäntavan kanssa.

52% ajattelee, että islam on ainoa oikea uskonto, ja heidän mielestään vääräuskoiset joutuvat helvettiin. Antisemitismi on syvällä: 43% ajattelee, että juutalaisten vaino on heidän omaa syytään ja 55% mielestä juutalaiset ajavat vain omaa etuaan.

Turvapaikanhakijat eivät osoita suvaitsemattomuuttaan vain vääräuskoisiin: puolet heistä ajattelee homouden olevan syntiä. 44% hyväksyy väkivallan naiseen, joka pettää miestään. Sama määrä hyväksyy lapsiin kohdistuvan väkivallan.

Tutkimus ei ole ainoa laatuaan, joka paljastaa muslimien ylivallan, antisemitismin ja naisvihamielisen arvomaailman. Baijerilaisen Hanns Seidel -säätiön tutkimus vuodelta 2016 paljastaa 800 syyrialaisen, irakilaisen, afgaanin ja eritrealaisen haastattelussa, että patriarkaaliset uskomukset ovat yleisiä. Yli 60% afgaanien ja eritrealaisten mielestä naisen paikka on kotona. Iästä ja koulutuksesta riippumatta valtaosa vihasi juutalaisia: Yli puolet syyrialaisista, irakilaisista ja afgaaneista uskoivat, että "juutalaisilla on liikaa vaikutusvaltaa".

Juutalaisvastaisuus on Saksassa niin yleistä, että maa nimitti toimikunnan sen kitkemiseksi. Saksassa suunnitellaan lakia antisemitismiin syyllistyvien maahanmuuttajien karkottamiseksi. "Senkin jutku" on yleinen muslimioppilaiden käyttämä haukkumanimi berliiniläisissä kouluissa.

Muutkin tutkimukset paljastavat muslimien keskuudessa vallitsevan laajan sharia-lain kannatuksen: vuonna 2016 tehdyn tutkimuksen mukaan 43% Englannissa asuvista muslimeista "kannattaa englantilaisen lainsäädännön korvaamista osittain sharia-lailla", mitä vastusti vain 22%. Toinen tutkimus, myös vuodelta 2016, paljasti että 23% muslimeista kannatti sharia-lakia ja 39% mielestä "naisen on aina toteltava miestään". 31% mielestä moniavioisuus on muslimin oikeus. 52% kannatti homoseksuaalisuuden kieltämistä rikoslailla.

Saksassa, Ranskassa, Hollannissa, Belgiassa, Itävallassa ja Ruotsissa vuonna 2014 tehdyn tutkimuksen mukaan 60% muslimeista kannatti paluuta puhdasoppiseen islamiin; 75% mielestä koraania pitää tulkita kirjaimellisesti ja 65% piti sharia-lakia kyseisen maan lakia sitovampana. Saksassa 43% muslimeista piti sharia-lakia Saksan lakien yläpuolella. Ruotsissa 52% ajatteli samoin.

Eurooppalaisten tiedusteluviranomaisten tiedot tukevat tutkimustuloksia. Saksassa 2015 varoitettiin, että "päästämme maahamme islamilaista ääriajattelua, arabialaista antisemitismiä, kansallisia ja etnisiä konflikteja ja länsimaisesta oikeuskäsityksestä poikkeavia näkemyksiä yhteiskunnasta ja lainkuuliaisuudesta". Neljän saksalaisen turvallisuudesta vastaavan viranomaistahon mukaan he "eivät voi ratkaista itseaiheutettua sisäisen turvallisuuden riskejä ja niistä mahdollisesti kumpuavia saksalaisten vastareaktioita".

Norjan turvallisuuspalvelun johtajan, Benedicte Bjørnlandin mukaan "on turha olettaa, että maahanmuuttajat omaksuvat norjalaiset tavat elää". "He eivät ole yhtenäinen ryhmä vaan tuovat mukanaan etniset ja uskonnolliset riitansa... Mikäli rinnakkaisyhteiskunnat ja ääriryhmät saavat jalansijaa, turvallisuusviranomaisilla tulee olemaan vaikeuksia".

Ei siis ihme, että eurooppalaiset tuntevat turvattomuutta kotimaissaan. Belgialaisen tutkimuksen mukaan 2/3 belgialaisista kokevat maansa "tulleen miehitetyksi". Heidän mielestään Belgiassa asuu liikaa maahanmuuttajia ja "Belgia ei tunnu enää kotimaalta samalla tavalla kuin ennen vuoden 2015 pakolaistulvaa". 3/4 mielestä "islam ei ole suvaitsevainen uskonto" ja 60% mielestä muslimit uhkaavat kansallista identiteettiä. Vain 12% mielestä islam on "rikkauden lähde" Belgialle.

Saman tutkimuksen mukaan 1/3 belgialaisista muslimeista ei "pidä länsimaisesta kulttuurista". 29% pitää sharia-lakia belgialaisia lakeja parempana ja 34% haluaa koraanin opit Belgian lainsäädännön pohjaksi. 59% tuomitsisi poikansa avioliiton ei-muslimin kanssa ja 54% tyttärensä. Kuvaavasti tutkimuksen tekijät - yleisradio RTBF, vasemmistolainen sanomalehti Le Soir, sosiologian tutkimuslaitos Survey and action sekä "This is not a crisis" -niminen säätiö - syyttivät "patologiset mittasuhteet saavuttanutta islamofobiaa" tuloksista.

Mitkään näistä tutkimuksista, kyselyistä ja turvallisuusviranomaisten raporteista eivät vaikuta vähääkään EU:n johtajiin. Sinisilmäisen Avramapolouksen sanoin muslimit ovat "löytäneet turvan Euroopassa". Vastauksetta jää - kun muslimeille tehdään Euroopasta kotimaa - mihin eurooppalaiset voivat perustaa kotinsa.

Judith Bergman is a columnist, lawyer and political analyst.

9 kommenttia:

Kari kirjoitti...

”Ensin on rajat turvattava, sitten vasta leipää levitettävä.”

Erotessaan presidentin tehtävistä P.E. Svinhufvud jätti edellä olevan poliittisen testamenttinsa.
http://suomenpresidentit.fi/svinhufvud/

Taisi Kekkoselta jäädä viestikapula antamatta, kun seuraava presidentti jo kiitteli islamin rauhantahtoa? Seuraavista presidenteistä puhumattakaan.
Myös nykyinen presidentti on täysi dhimmi, kuten hallituskin, joka myy maan muslimeille päästäkseen kumartelemaan alistumistaan.

Becker kirjoitti...

Niin, mehän olemme tienneet tämän islamista jos ajat sitten. Mielenkiintoisen asiasta tekee se, että milloin muut oppivat tietämään tämän saman ja minkälaisten kokemusten kautta.

Nykyisen pressan tunnukseksi sopisi:" Ensin on leipää levitettävä ja sitten rajat aukaistava."

Kari kirjoitti...

Becker: "Mielenkiintoisen asiasta tekee se, että milloin muut oppivat tietämään tämän saman ja minkälaisten kokemusten kautta"

Jos kysymys olisi tietämisestä esim historian opetusten kautta, niin rajat olisivat jo kiinni, mutta koska kyse on sosialistien uskosta islamin hyvyyteen ja kuvitellun luokkataistelun oikeutukseen, niin muutos vaatii maailmankuvan romahdusta ja se taas paljon verta, hikeä ja kyyneleitä, ja silloinkin vasta, kun oma veri ja kyyneleet vuotavat?

Kumitonttu kirjoitti...

Tämänpäiväisessä haastattelussaan Björn Wahlroos toteaa Hesarissa seuraavaa:
Suomessa yritysjohtajatkin saattavat korostaa julkisuudessa vaatimattomia harrastuksiaan ja presidenttipariskunta kertoo lehtihaastattelussa kumpi imuroi.

Sama vaatimattomuus näkyy politiikassa ja päätöksenteossa. Wahlroos viittaa HS:n tekemään presidenttiehdokkaiden arvokartoitukseen, jossa kaikki sijoittuivat oikeisto–vasemmistoakselilla vasemmistoon.

”EU:n asennetutkimuksessa suomalaisten kokoomuksen äänestäjien näkemykset vastasivat ruotsalaisia demarien äänestäjiä. Suomessa ei ole oikeasti poliittista oikeistoa ja se näkyy siinä, että kaikissa ratkaisevissa yhteiskunnallisissa kysymyksissä eli verotuksessa, talous- ja sosiaalipolitiikassa olemme vasemmistolaisia”, Wahlroos sanoo.

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä se sosialistien usko islamin hyvyyteen ja luokkataistelun oikeutukseen näyttää rajoittuvan vain niihin maihin, joissa sosialismi ei koskaan päässyt täyteen valtaan, vaan sen oli tehtävä kompromisseja oikeiston ja keskustan kanssa Suomen asevelisosialistien tapaan.

Niinpä itäisen Keski-Euroopan maissa ja erityisesti Visegrád-ryhmässä (Unkari, Tšekki, Slovakia, Puola) vallitsee poliittisen ja hallinnollisen eliitin konsensus islamilaiseen maahanmuuttoon:
ei tarvita nyt eikä vastaisuudessa!

Baltiassa vallitsevat samankaltaiset asenteet, kuten myös muissa itäiseen Eurooppaan lukeutuvissa maissa. - Suomea lukuunottamatta, mutta mehän olemmekin itäistä Eurooppaa vain maantieteellisesti.

Visegrádin ja Baltian mailla on se tuore oppimiskokemus, joka meiltä puuttuu:
puoli vuosisataa neuvostososialismin tyranniaa, joka oli pakko valehdella Kansojn Ystävyydeksi Mittaamattomaksi, vaikka kaikki tiesivät kyseen olevan pelkästä orjuudesta. Suomi-neidon tapauksessa kyse ei ollut edes orjuuttamisesta raiskauksineen, vaan prostituutiosta:
annetaan pillua ettei raiskattaisi ja teeskennellään halukasta näytellen orgasmeja.

Suomi on nyt kuin alkoholistin vaimo:
yrittää tehdä kaikkensa, ettei olohuoneen iso, vahva ja häijy alkoholisti vain suuttuisi ja samalla yrittää varovasti etsiä pakotietä. Pakko on, kun Baltian ja Visegrád-maiden näyttämä esimerkki järkevästä ulko- ja maahanmuuttopolitiikasta ei meille kerran kelpaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Ei kai se ihan satua ollut, että suomalaisilla väitettiin 70-luvulla olevan huono itsetunto, joka ilmeni sillä, että täällä jatkuvasti pohdittiin, mitä muissa maissa meistä kirjoitetaan. Huono itsetunto vaikuttaa ihmisen käsitykseen itsestään siten, että hän alkaa epäillä omia kykyjään.

Vasemmistolaiset epäilevät omia mahdollisuuksiaan elättää itsensä, minkä takia he ovat alttiimpia menemään toisten taskuille. Suomalaisilla voi olla joku geneettinen taipumus loisia ja elää toisten siivellä, koska millään muulla en voi perustella sitä, että täällä kovin hrvaa kiinnostaa, että kymmenet tuhannet muslimit kävelevät tänne lonnimaan toisten rahoilla.

Mikä meteli syntyisikään, jos turvapaikanhakijoilta vaadittaisiin "aktiivimallin" mukaista toimintaa elantonsa eteen. Mutta ei.... eihän nyt aateliston tarvi nöyrtyä maaorjiksi.

DuPont kirjoitti...

Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Kuuroille korville kaikuu tämäkin, vaikka jokainen islamin sopeutumisesta tietävä ymmärtää ongelman. Tuo ongelma vaan on niin helppo sivuuttaa (eihän se ongelma ole meidän elinaikanamme...), demariasenteella.

Mutta asiasta on pakko pitää ääntä, koska tuo (islamilainen) siirtolaisuus muodostuu koko ajan kalvavammaksi ongelmaksi läntisille yhteiskunnille.

Näitä kommentteja ei kuunnella, kuin vasta sitten kun seuraavan kerran pamahtaa. Silloinkin vihervasemmisto päättää olla kuuntelematta.

Kari kirjoitti...

http://gatesofvienna.net/2018/02/the-islamization-of-europe-the-evidence/

Kumitonttu kirjoitti...

Du Pont - tuo ei valitettavasti ollut minun kynästäni vaan Gatestone Instituten julkaisema Judith Bergmanin kirjoitus. Mutta kyllä, ihan sika hyvä tektsi.

Kiitos Kari linkistä, johon tästä suora yhteys.