Itsenäisen valtion tärkein tehtävä on suojata rajojaan.Suomi on luopunut ulkorajojensa valvonnasta pois lukien EU:n ulkorajana toimivan Venäjän vastaisen rajamme. Suomi ei siis enää käytännössä ole itsenäinen valtio. Itsenäisen rahan ja julkisen budjetin alistaminen EU:lle ovat toinen ja kolmas askel vallan luovuttamisessa EU:lle. EU on epädemokraattinen (siis ei-populistinen), ahdasmielinen (suhteessa toisinajatteluun), keskusjohtoinen (budjettivalta ei ole vaaleilla valittavissa), ylisäännelty (tulliunioni), toimimaton (luo epävarmuutta lähialueilleen ja oman alueensa sisällä), halvautunut (ei omaa armeijaa) ja perustuu pakkoon (uhkailee eroa pohtivia jäsenvaltioitaan).
Historian oppitunneilla meille kerrottiin, että sodat ovat ryöstöretkien seurausta. Valloittajat tappavat ja raiskaavat, orjuuttavat ja varastavat alistamiensa kansojen keräämällä tai tuottamalla varallisuudella. Historia osoittaa näin käyneen kivikaudella, keskiajalla ja uudella ajalla. Nykyinen väestönsiirto kehitysmaista Eurooppaan ei valitettavasti poikkea tuosta jatkumosta.
Suomen nykyinen poliittinen eliitti muistuttaa Venäjän feodaaliherrojen ajasta. Vähäinen vastustus ostetaan rahalla hiljaiseksi. Tälle on käsite Curley-ilmiö, jota käytetään niin kansan kuin oppositionkin hiljentämiseksi (Mitä on Curley-ilmiö? 19.5.2015). Neuvostoliitossa - kuten muissakin sosialistimaissa - loi käsitteen näytösoikeudenkäynneistä ja -vaaleista tutuksi suomalaisillekin. Näytösoikeudenkäynneistä ovat kirjoittaneet äskettäin blogistit Yle Watch ja jo kahdeksan vuotta sitten Yrjöperskeles. Näytösvaalit ovat luoneet tilanteen, jossa kansa käy äänestämässä kunnallisvaaleissa, jonka tuloksella ei ole merkitystä, koska eduskunta jonka koostumuksella ei ole väliä kumileimaa EU:n komission (jota ei ole vaaleilla valittu) päätökset. Kansalaisille uskotellaan, että äänestämällä EU-edustajia Brysseliin voidaan vaikuttaa päätöksiin, vaikka todellisuudessa EU:n Komissio tekee päätökset. Tragikoomisesti EU:n johtajien tittelit (komissaarit) ovat samat kuin Neuvostoliitossa.
Amerikkaa ymmärtäville lukijoilleni suosittelen katsottavaksi elokuvan Brexit. Suomalaisen asiantuntijan verotus menee suunnillen näin: 124 euron veloituksesta menee 24 euroa alvia. Sitten 26% veroluonteisia maksuja. Jäljelle jäävästä 74 eurosta 40% (30 eur) menee tuloveroihin. Lopusta 44 eurosta 24% (10 eur) menee alviin ja toinen mokoma muihin veroihin (asunto, energia yms). Työntekijälle itselleen omassa kulutuksessaan päätettäväksi jää koko laskutuksesta noin 1/5 oman työnsä tuotosta. Muistuttaa maaorjuudesta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti