Vasemmisto ei kainostele väkivaltaa ajaessaan omaa asiaansa. Moraalisesti asia oikeutetaan sillä, että suuremman hyvän takia on uhrattava vähemmistö, samalla tavalla kuin sisilisko pudottaa häntänsä.
Jos joku on ihmetellyt, miksi edullista energiaa tai geenimuunneltua ruokaa vastustetaan, niin molemmissa on sama karmiva päämäärä: alentaa väestönmäärää. Samaan tähdätään kun vaaditaan henkilökohtaisia päästökiintiöitä. Tällöin köyhät myisivät päästökiintiönsä ja eläisivät kuin Auschwitzin vangit.
Ennen kuin sään ääri-ilmiöt nousivat huolen aiheeksi, ihmiskuntaa peloteltiin ilmastonmuutoksella ja sitä ennen ilmaston lämepenemisellä. Sitä ennen vuorossa olivat erilaiset ilmansaasteet ja hyönteismyrkyt. Omituista on, että sama porukka joka vastustaa geenimuunneltua ruokaa tankkaa itseensä erilaisia lisäravinteita ja kammoaa lääkkeitä ja rokotuksia.
Nykyajan termi tälle kaikelle on "de-growth" eli elintason laskeminen "ekologisesti kestävälle tasolle". Tämä toteutetaan keskittämällä valta mahdollisimman kauas ihmisten sosiaalisesta elinpiiristä, joka on perinteisesti käsittänyt muutaman sadan tai tuhannen asukkaan yhteisön. Sääntely ja valvonta sekä korkea verotus toimivat järjestelmän tukirankana.
Jos joku miettii nykyisen taloudellisen taantuman syitä, niitä voi huoletta etsiä Arkadianmäen suunnalta. Toki suomalainen elinkeinoelämäkin on tehnyt virheitä, mutta niin tekevät yritykset ja niiden johto muissakin maissa. Suomessa virheitä ei enää voi paikata kelluvalla valuuttakurssilla, joten yritysten tekemät virheet näkyvät heti vaihtotaseen alijäämänä ja velkaantumisena ulkomaille. Ideologiset virheet puolestaan näkyvät taloudellisen riskinoton vähenemisenä ja siitä johtuvana valtion velkaantumisena. Taloudellisen riskin ottaminen ei kannata palkkatyöhön verrattuna - mieluiten valtiolla. Suomessa onkin enemmän virkamiesmiljonäärejä kuin yrittäjämiljonäärejä.
Arkadianmäki ei ole tehnyt mitään yksittäistä isoa virhettä, jos sellaiseksi ei lasketa EU- tai eurojäsenyyttä. Virhe on seuraus ideologisesta valinnasta - arvojen puuttuminen ja siitä johtuva alttius kompromisseihin eli konsensus. Puolueet ovat tavoitelleet mahdollisimman suurta kannatusta, mikä ironisesti muistuttaa Neuvostoliittoa, jossa puolueella todella oli iso kannatus - 100%.
Demokratiassa puolueiden tehtävä ei ole maksimoida kannatustaan vaan ajaa valitsemiaan arvoja eteenpäin ilman merkittäviä kompromisseja. Jos kannatusta ei ole, asiat eivät etene, mutta sekin on parempi kuin vesittää kaikki äänioikeutettuja miellyttäväksi kaikkea elämää sääteleväksi vallankäytöksi. Jos ihmiset pitävät asioita tavoittelun arvoisina, puolueen kannatus nousee.
Suomalainen yhteiskunta on taloudellisessa ahdingossa, koska 25% työssä käyvistä on julkisella sektorilla (kunnat, valtio ja seurakunnat). Heidän palkkansa on jo korkeampi kuin yksityisellä sektorilla työskentelevien, joiden kansainvölisessä kilpailussa tuottamilla hyödykkeillä julkisen sektorin toiminta rahoitetaan. Ainoa keino muuttaa talouden suuntaa on romuttaa nykyisen kaltainen liberaali fascismi. Samoin kuin Neuvostoliitto kesti 70 vuotta, voi EU olla hengissä vielä seuraavat 50 vuotta.
Näiden kuvassa olevien idioottien kylteissä voisi yhtä hyvin lukea "Juden frei Raum". Malthusin opit eivät ole kadonneet sen enempää kuin Marxinkaan. Ihmisistä puolet on sellaisia, että he ehkä voivat kyetä huolehtimaan itsestään, mutta heitä ei saisi laskea päättämään muiden asioista.
lauantai 17. toukokuuta 2014
Mahdollisimman suuri kannatus
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
Ihmisen erottaa muista eläimistä lähinnä se, että eläin ei voi tietoisesti tuhota itseään. Eläimellä ei ole arvoja, on vain vaistot. Eläin ei syö toista pahuuttaan, vaan on pakotettu toimimaan luonnon (luontonsa) mukaan. Ihminen, joka ryöstää toiselta ja tahallaan tietoisesti hankaloittaa muiden elämää, on määrättömästi eläintä alhaisempi otus. Arvostan kastematoa paljon enemmän, kuin noita kuvan GMO tyyppejä.
KT: Demokratiassa puolueiden tehtävä ei ole maksimoida kannatustaan vaan ajaa valitsemiaan arvoja eteenpäin ...
KV: Jos puolueet kuuluvat demokratiaan, niin kun katsoo taaksepäin maailman tilaa puoluepolitiikan seurauksena, niin mitä etua puoluedemokratialla on verrattuna puoluetyranniaan?
Nykyisen "demokratian" hehkutus on osa puoluepolitrukkien vallassapysymisstrategiaa, jonka
seurauksena vallankäyttö pakenee vain kauemmas politiikkaan turhautuneesta ihmisestä.
Tästä EU- ilmastoveropolitiikka ovat hyviä esimerkkejä.
Eduskuntaan ei ylipäätänsä tulisi valita puolueiden edustajia, vaan valtakunnan ihmisten edustajia.
Suomalainen yhteiskunta on taloudellisessa ahdingossa, koska 25% työssä käyvistä on julkisella sektorilla (kunnat, valtio ja seurakunnat).
Kuinka suuri on suomalainen julkinen sektori? Lukutietoa!
+ sitten se, että vuonna 2012 julkiset menot vastasivat 56,6 % BKT:sta.
---
Vasemmisto ei kainostele väkivaltaa ajaessaan omaa asiaansa.
Vinkki Kumitontulle "Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi" -kirjoitussarjaan:
HS.fi: Poliitikon murhan ylistäminen Twitterissä vei espanjalaismiehen oikeuteen
Eli joku espanjalainen (oletettavasti vasemmistolainen) oli mennyt ylistämään Espanjan porvari/kokoomuspuolueeseen (Partido Popular) kuuluneen poliitikon murhaa Twitterissä, ja "vaatinut lisää laukauksia".
Tämän jälkeen vasemmistopuolueiden liiton entinen puheenjohtaja ja Espanjan kommunistisen puolueen jäsen Gaspar Llamazares asettui tukemaan twiittajaa, ja sanoi, että hänen syytteeseen asettamisensa on rikkomusta sananvapautta kohtaan.
Että sillä tavalla.
Lähetä kommentti