Lennon kertoilee 50-luvun edistyksellisten sosialistien nuorten elämää, joka vähitellen hänen ikäluokkansa noustessa valtaan polki alleen kansallisvaltiot äärivasemmistolaisen feminismin nimissä. Lennonin miehen perhe oli täynnä terroristeja ja Lennonin omin sanoin aiheutti useiden englantilaisten sotilaiden kuoleman terrori-iskuilla.
Varsinainen helmi tai jopa Afrikan Tähti majailee seuraavassa Lennonin toteamuksessa:
BREXIT on Eeva Lennonin mielestä jotakin aivan uskomatonta. Sen jäljet heijastuvat myös hänen arkeensa.On vaikea kuvitella elitistisempää ja rasistisempaa näkökantaa. Lennon suree, että hän ei enää voi pesettää ikkunoitaan insinöörillä. Sillä koulutuksella ikkunanpesijän kuuluisi nostaa kotimaataan pois alhostaan, eikä pestä varakkaan lontoolaisrouvan ikkunoita. Lennonin lapset, jotka ovat artikkelin mukaan menestyneitä toimittajia, ei feminismin nimissä saa tietenkään velvoittaa huolehtimaan äitinsä asunnosta - valde on vastuussa jopa likaisista ikkunoista.
– Nämä työhuoneen ikkunat pitäisi pesettää, mutta ei löydy enää pesijää brexitin takia. Minulla oli ennen bulgarialainen insinööri, joka pesi, Lennon esittelee yläkerran makuuhuonettaan.
Likaiset ikkunat saa puhtaaksi neljällä tavalla: pese itse, maksa sellainen palkkio että pesijöitä riittää, pyydä apua tai siedä uusi normaali ikkunoiden läpinäkyvyydessä. Kaikki matalapalkka-alaa tuntevat tietävät, että myynnin pahin este on "jätä tekemättä" eli tee se itse. Ei ole pakko ostaa euron purilaista Mäkkäristä - voit myös ostaa parin euron jauhelihapakkauksen ja tehdä itse siitä burgerit kolmelle päivälle. Myös ikkunoista valo tuleee läpi, vaikka lasit olisivat rasvaisia ja pölyisiä.
Eeva Lennonin haastattelu on surkeiden sattumusten käsikirja. Lennon halusi ulkoistaa lastensa hoidon ja kasvatuksen valtiolle, joka Brexitin kautta petti Eevan ja jätti hänelle likaiset ikkunat ilman puoli-ilmaista bulgarialaista lasinpesijäänsä. Naurattaisi, jos en pohtisi tuon bulgarialaisen insinöörin omanarvontuntoa. Eeva on kuin puuvillaplantaasin matriarkka, joka suree mennyttä maailmaa.
10 kommenttia:
Viides tapa päästä eroon likaisista ikkunoista on poistaa ne ja asennuttaa tilalle uudet puhtaat lasit. Monikulttuurinen avaruusinsinööri sen voisi suorittaa ja saisimme lukea sen valtamediouutisista onnistuneena integroitumisena. Tai, vaalien lähestyessä tuntityöllistää aktiivimallityötön ja työllisyyslukemat kohentuisivat. Ja pitää muistaa, että tämän päivän lennoneilla ruutuja riittää.
Veijo, kuudes tapa on se, että ikkunoissa on nanopinnoite, mikä tekee kaikista bulgarialaisista insinööreistä työttömiä ikkunanpesijöitä 2020-luvulla.
Se työvoimapula oli ja meni. Robotit korvaavat sen. Nyt meitä uhkaa suurtyöttömyys, ja sellainen on jo nähtävillä mm Etelä-Afrikassa ja Gazassa, joissa työttömyys huitelee 40% tuntumassa.
Eipä tuosta elitismi enää paljon parane. Ja tosiaan tulee muistaa että kyseinen elitisti kirjoittaa sosialistilehteen. Nomenklatura?
Ykä, hyvä oivallus. Toimittajat kuuluivat ehdottomasti nomenklatuuraan, varsinkin tällainen vapaustaistelijoiden perheeseen kuulunut. Neuvostoliitossa nomenklatuura käsitti noin 1% väestöstä ja se muodostui 20-luvulla. Se piti kiinni asemastaan loppuun asti. Breznevin kaudella nomenklatuuran jäsenet alkoivat olla niin vanhoja, että kuolivat pois. Niinpä Gorbatsovin kaudella nomenklatuura oli jo menettänyt otteensa hallita maata, ja koko järjestelmä romahti.
Suomimallilla - Ikkunapesu pitää kieltää ja tehä luvanvaraiseksi, siihen tarvitaan isommat hartiat, kun se ei muuten onnistu. Perustetaan firma Sipilä OY joka pesee ikkunoita. Annetaan sille starttirahaa ja valtion tukiaisia kymmeniä miljoonia ja monopoli kaikkiin julkisiin ikkunoihin. Ikkunan pesun hinta on 5000euroa per ruutu javlatio tarkkailee ettei hintan ous liikaa. 15% vuotuinen korotus on sallittu tai hinnan tuplaaminen viiden vuoden välein. Jokaisen asukkaan on pesetettävä ikkunansa vähintään kaksi kertaa vuodessa Kunnan määräämällä pesijällä. Sipilä Oy tilittää aliurakoitsijalle vitosen per ikkuna ja saa valtion yrityksiltä rahoitusta. Työntekijät ovat kaikki työkokeilussa.
Pesemättömyys johtaa asumiskieltoon tai häätöön. Tätä kaikkea valvomaan pitää perustaa virasto Fikkuna. Ikkunanpesijöille pakollinen tutkinto a' 4000euroa ja niitä myy Sipilä OY, joka myös hallinnoi yritysten ikkunapesulupia, tästä hallinnoinnista valtio maksaa vuodessa 400 000 miljoonaa. Yrityksellä on yksi automatisoitu verkkosivu.
Markku, kuvauksesi on erittäin osuva :D
Aivan äskettäin kuulin eräästä nuoresta, joka joutui huostaan otetuksi. Vaikka sosiaalitoimi on kaukana omasta osaamisestani, mietin että kun olin lapsi, huostaan ottoja oli paljon vähemmän ja niiden luonnekin aivan erilainen.
Joku on mennyt pirun pahasti pieleen kun miettii, miten laajasti valtio kyttää ja pakottaa, eikä silti elämän laatu ole muuttunut parempaan suuntaan paitsi materiaalisesti, mistä siitäkään ei voi verottajaa kiittää.
Feminismin varjolla luotu liberaali fascismi tulee koteihin lasten turvallisuuden nimissä eikä nahkasaappailla kuten 30-luvulla. Pink Floydin Another Brick in the Wall on ajankohtainen. Itse asiassa paljon ajankohtaisempi kuin aiemmin.
Kiinnitin huomiota samaan, kun lukaisin lehden. Tuo nykyajan porukka, jota ei saa kuvailla millään nimellä, muistuttaa hämmästyttävän paljon paitsi plantaasinemäntiä niin Ranskan ylimääräistä virka-aatelia ennen vallankumousta.
Ida, kuten Ykä tuossa totesi, Eeva Lennon on kuolevan nomenklatuuran edustaja, ja toivotaan että EU seuraisi samaa polkua kuin Neuvostoliiton kuolemaan johtanut kehitys.
Jep. Tosin on näitä nuorempiakin. Kiuas kustantamo suljettiin juuri ulos Helsingin kirjamessuilta alpakkajengin toimesta. Messut järjestää Suomen messut osuuskunta, jonka yksi osakas on Helsingin kaupunki ( kokoomus ).
Kristalliyö palasi kirjarovioineen. Kokoomuksen tilanteen paljastaa Alexander Stubbin lausahdukset (Wikisitaatit):
"En ole konservatiivi. En ymmärrä lokeroinnin tarvetta. Olen liberaali. Kaikki mielipiteeni ovat liberaaleja. -- Puolue ja mielipiteet eivät ole automaatio. Moni ajattelee, että kun on oikeistopuolueessa, niin arvomaailma on automaattisesti koti, uskonto ja isänmaa. Ei se niin ole.”
Europarlamentaarikkona vuonna 2005
”Minä uskon vahvasti kotiin, uskontoon ja isänmaahan. Minä olen konservatiivi liberaalin vaatteissa, joskus ehkä joidenkin mielestä vähän liiankin liberaaleissa vaatteissa.”
Stubb vuonna 2014 tultuaan kesäkuussa valituksi puolueen puheenjohtajaksi ja pääministeriksi.
Lähetä kommentti